Бургазлийка: Спортна зала „Арена Бургас“ е подигравка, гледахме представление с палта и шапки

5
3127
Представление
Представление. Снимка: Мирена Михайлова, Facebook

Не спират критиките към спортна зала „Арена Бургас“, чието строителство продължи осем години и глътна повече от двойни предвидените средства. В средата на миналата седмица от Министерството на младежта и спорта излязоха с позиция, че съоръжението не може да приема спортни събития, тъй като има проблеми с оборудването.

По всичко изглежда, че същото важи и за представленията и концертите, които са другата основна функция на скъпоструващата зала. Според бургазлийката Мирена Михайлова в „Арена Бургас“ се е провело представление, за което не са били уредени нормално условия нито за танцьорите, нито за публиката.

По думите ѝ в помещението е липсвало отопление и имало мъгла, поради което посетителите били принудени да останат с. Публикуваме пълния ѝ коментар по темата без редакторска намеса:

„След вчерашното великолепно представление на танцьорите от Грузия в новата спортна зала съм сигурна в две неща – нито аз, нито те ще повторят посещението си на това място. Билети по 100 лева за места, които представляват наредени столове върху циментова настилка, все едно си на строеж. Сцената монтирана в единия ъгъл и от двете ѝ страни по една малка шатричка за преобличане на танцьорите. Изключително грозна зала, в която духаше, имаше, незнайно откъде, мъгла, а отопление липсваше.

Температурата беше колкото навън, поне не валеше. Хората бяхме с палта,шапки и шалове, но пък пълно с охрана, която непрекъснато шареше напред – назад пред сцената и се звереше на хората, които се осмелиха да ѝ направят забележка. На паркинга, въпреки че не валеше силно, имаше локви до глезените, явно се разчита на изпаренията, като се стопли. Маркировка за излизането – никаква и хаосът беше абсолютен.

След всичко това – горещ душ, чай, витамини, разтривка ( 2 часа всички, без тия на столовете, бяхме с извъртени в студа наляво ( или надясно) глави.
Пълна подигравка…

А грузинците направиха фантастичен спектакъл в тия спартански условия! Бяха невероятни!“

Абониране
Известие от
guest
5 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Марто
Марто
8 дни по-рано

oще 10-20 млн. лева и ще станат нещата

Силвия
Силвия
8 дни по-рано

Абсолютно вярно. За мой личен празник бях закупила 3 билета на обща стойност 300 лв. Местата ни на първи ред, но точно в страни от сцената… Кръст не ми остана от изключително удобната мебел, която беше предоставена. А студът беше голям. Залата е чудесна само,ако я хледаш от самолет.

Петър Георгиев
Петър Георгиев
8 дни по-рано

Организацията на събитието беше под всякаква критика за което одговорност носи само организатора. А момчетата от охраната свършиха страхотна работа защото нахалниците които бяха застанали прави пред сцената и пречеха на останалите зрители се държаха исключително грубо и ги обиждаха въпреки всичко те запазиха самообладание и се държаха супер професионално и ако не бяха те хората нямаше да знаят къде да седнат макар и да не е тяхна работа.

Зрител
Зрител
8 дни по-рано

Ужасно беше

123
123
8 дни по-рано

123… фалит