Благослав Михайлов: Проблемът с ПП „Величие“ е, че са заграбили своето богатство от ръцете на българския народ!

3
449
Благослав Михайлов
Благослав Михайлов. Снимка: Facebook

Общественикът Благослав Михайлов разкри в свой пост в социалната мрежа Facebook откъде произхожда финансовият ресурс на ПП „Величие“. Той е категоричен, че нейните членове са си осигурили богатство като са карали хора да инвестират в Исторически парк. И то хора от най-уязвимите групи от българското общество. Публикуваме неговия пост без редакторска намеса:

„Проблемът с ПП Величие не е тяхната изхабена псевдопатриотична реторика, която така или иначе слушаме от години от всякакви различни формации.

Проблемът е, че тези така наречени патриоти са заграбили своето богатство от ръцете на българския народ и то от най-уязвимите хора, които са убеждавали да си продават имотите, за да купуват акции в Исторически парк на 250-торна цена.

Тези измамници примамват своите жертви с обещания, че ще им помогнат да станат предприемачи и да бъдат финансово независими. Разбира се, това не се случва, по-скоро биват вкарани в секта и индоктринирани в култа към личността на Ивелин Михайлов.

И целият този човешки и финансов ресурс е използван, за да се феодализира една цяла община, където хората треперят от частната полиция на Ивелин Михайлов, ако още не са се преместили да живеят другаде.

И тази феодализирана община, самите те казват, че искат да бъде модел за България.
Оставете Путин, оставете изперкалия вече подполковник Марков. Оставете всичко останало. Тези хора са заплаха за българската държавност на едно много по-дълбоко ниво.

А когато открият парламента и тези хора излезнат на трибуната… Бойко ще ви се стори като професор.“

Ивайло Мирчев пита ДАНС за връзка на т.нар. полк. Николай Марков с руските разузнавателни служби

Абониране
Известие от
guest