Бимбалов: Четирихилядниците искат да ви внушат, че сте роби, жертви на Запада

0
55
СССР
СССР. Снимка: Pixabay

Гледам, че скромният ми “четирихилядник” набира скорост. Пуснах този термин с идеята да отбележим усилието, което разни колеги полагат, за да стърчат в общата маса на слугинажа.

За мен четирихилядниците са настървените лъжеприказчици, драпащи нагоре към ушите на аудиторията си, за да шептят зловонни опорки, в които няма емпатия, отсъства човещина.

Четирихилядниците искат да ви внушат, че сте роби, жертви на Запада. Под прикритието на свободното слово те давят в отрова хиляди важни думи начело с безценната “истина”.

Те ви карат да се съмнявате в нуждата си от нормален свят, да се чувствате принадлежни към минало, изградено от диктатура на фалша. С лицемерната гримаса на “другата гледна точка” те ви насилват да сложите капаците на очите си и да виждате свят, в който няма различни хора. Там всички са еднакви – политически, сексуално, ментално, цивилизационно. Еднакво никакви.

В Русия четирихилядници са върхове със странни имена като Ближняя Плоская Сопка, Чачхох, Цунклята. У нас си измислят по-красиви имена – като Волгин или Карбовски.

Дали някога ще видим подреден списък с техните имена, обаче, няма никакво значение. По-важно от имената им, истински и измислени, е фактът, известен ни отдавна.

Четирихилядниците просто са върховете на низостта.

Източник: Радослав Бимбалов

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments