Бащата на бебето, хвърлено от тераса в Златица: Искам си детето!

0
680
Марин
Снимка: Скрийншот от видео на "NOVA"

„Искам си детето, ще си търся правата.“

Това заяви бащата Марин на хвърленото 4-месечно бебе от тераса в Златица. Той е разбрал какво е направила жена му на 4 юни, докато е бил на работа, предава „NOVA“.

„Казаха ми, че е хвърлила детето от втория етаж. Веднага се прибрах, но у дома нямаше никой. Отидох в спешното, където научих, че бебето наистина е хвърлено от прозореца. Не знам защо го е направила. Казала е, че я бия и тормозя. Няма такова нещо. 5 години сме заедно и досега не сме се карали.“

Мъжът добави, че жена му се е справяла трудно с бебето. По думите му тя не му посяга за първи път – преди се е опитвала да го удуши. Още тогава е бил подаден сигнал срещу нея, а личният лекар е запознат със случая.

В момента 19-годишната майка е задържана за постоянно в ареста. Тя е направила пълни самопризнания. Детето е хоспитализирано в УМБАЛСМ „Пирогов“ с контузии по тялото. Няма опасност за живота му.

Кметът на града Стоян Генов коментира, че не познава лично семейството и досега не е получавал оплаквания, свързани с него. По думите му то не е нарушавало обществения ред. Той се надява, че детенцето ще се оправи и допълни, че е разбрал, че майката е имала проблеми, но не уточнява какви.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments