БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДПС извърши национално предателство в Турция

0
65
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ
Снимка: Пресцентър на ВМРО

Коалиция от партии (КП) „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, категорично се противопоставя на провокациите и откровеното национално предателство, което, според тях, „беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция“.

В изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на Република България и има основание за самосезиране на прокуратурата „по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА“, твърдят от коалицията.

„Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.“ Това научаваме от медиите, че е казал лидерът на уж българската партия ДПС Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред благото кимане на някой си Мустафа Шентоп, назован председател на великото национално събрание, пишат още от КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“.

Те продължават изказването си така:

„Неслучайно наш приоритет е и цялостното отстраняване на подобни етнически политически субекти от всички процеси в България. Няма как 143 години след Освобождението на Родината ни ние да ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване в ръцете на Ердоган и на други чужди сили, суверенитета на страната ни.“

От коалицията продължават разказа си за последните събития:

„Въпросният Шентоп напомнил, че ограниченията, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха премахнати и пожелал успех. Карадайъ пак заявил намерение за 50 хиляди гласа от Турция. При спечелени сега от ДПС в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.“

Заключението, до което от КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ стигат е следното, публикувано без редакторска намеса:

„Ето това е резултатът от наивното или пък откровено злонамерено действие на безродния умно-красивитет, „мутрите“ на Мая Манолова, „мълчаливите чалгари“ на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция, новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган.

Премахването на ограниченията за секции в Турция води точно до това: Ердоган иска, а Карадайъ козирува.

Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

Единственият начин това срутване на всякакво достойнство и морал да бъде спряно е да има сериозен патриотичен вот в българския парламент. Само така утре няма да ни се налага да търпим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, сервилност пред чужди посолства и дивашки реваншизъм.

България има нужда от обединение, помирение, мъдрост и патриотизъм!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments