Българка е била изнасилена и жестоко убита в Германия

0
3127
Полиция. Снимка: архив
Полиция. Снимка: архив

31-годишна българка е била убита в Германия. Изгореното тяло на Силвия е било открито в Охтендунг, Майен – Кобленц. Резултатите от аутопсията показват, че тя е била изнасилена, после застреляна и накрая запалена.

По случая има заподозрянтурчин, за когото се смята, че е имал връзка с убитата, пише „Билд“.

В началото на разследването полицаите не са имали представа коя е жертвата и заради това са разпространили в медиите снимки на две нейни украшения. Според първоначалното описание на жертвата, тя е била висока около 1,60 метра, тежала е 55 килограма, била е със светла кожа и дълга до раменете червеникаво – руса коса. Овъгленият труп е бил намерен на селски път върху насип, който върви успоредно на окръжен път 94 от Охтендунг.

От полицията предполагат, че жената е имала пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си – обеци, допълват от „BG-voice“. Впоследствие властите са успели да идентифицират починалата като българката Силвия, която е живеела в близкия град Круфт. Те коментират пред местни медии, че след като е била изнасилена, тя е била убита с 2 изстрела в главата и накрая запалена, най-вероятно, за да бъде по-трудно разпознаването ѝ.

Прокурорът по случая споделя, че е бил шокиран не само от гледката на тялото, а и от неописуемата жестокост, с която е било извършено престъплението.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments