„Арт Будилник“ в Пловдив: Театър, концерти, кино и кулинария

0
47
Лятно кино
Лятно кино "Орфей". Снимка: Община Пловдив

Между 22 и 24 септември фестивалът „Арт Будилник – Събуди се за култура“ ще бъде в Пловдив. Той ще зарадва жителите и гостите на града с шест събития – спектакъл, кулинарно шоу, концерт, представяне на книга и филм, много емоции и още повече смях.

През същия период ще отвори широко врати и лятно кино „Орфей“. Програмата ще стартира на 22 септември, навръх Деня на българската независимост. Точно в 19:30 ч. ще бъде представен спектакълът „НЛО завинаги“, с който ще бъде почетена паметта на големите Велко Кънев и Чочо Попйорданов. Едни от най-успешните и обичани български актьори, сред които Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро, ще припомнят емблематични песни, скечове и ще разкажат спомените си от несъществуващото вече телевизионно предаване „Клуб НЛО“.

В 18:00 часа на следващия ден с почитателите си ще се срещнат Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които ще представят книгата си „Безнадежден случай“ и ще разкажат интересни истории от своя личен и професионален път. Веднага след тях, сцената на лятно кино „Орфей“ ще завладее една от най-обичаните ни естрадни звезди Кичка Бодурова. С най-големите си хитове тя обещава да направи съботната вечер незабравима.

От 18:00 часа на 24 септември кулинарните си умения ще представи победителят от „Hell’s Kitchen“ Станислав Иванов. Специално за пловдивчани шеф готвачът готви кулинарно шоу, с което да отвори сетивата на гостите. След като приключи готварската фиеста, от 20:00 часа гостите на фестивала могат да гледат филма „Игра на доверие“ като специален гост на прожекцията ще бъде актрисата Яна Маринова, по чиято идея е създадена и самата лента.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments