Ангелкова: Къщата е собственост на родителите на съпруга ми

0
352
Министър Николина Ангелкова
Снимка: Министерство на туризма

„Не живея в къщата, чиито снимки се разпространяват в социалните мрежи. Била съм там на гости с дъщеря ми. Това е къщата, която е собственост на родителите на съпруга ми.“

Това заяви Николина Ангелкова по повод информацията, поднесена към медиите днес от лидера на НФСБ Валери Симеонов, че министър от кабинета „Борисов 3“ живее в недеклариран имот в столичния квартал „Бистрица“.

София, квартал "Бистрица", улица "Липа"
Снимка: Гугъл, Карти

„Ясно съм декларирала моите имоти, къща нямам никъде, нито в София, нито на територията на България, нито извън България“, добави министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка с казуса „Апартаментгейт“.

Ангелкова заяви, че й е обидно, че вместо да говори за предстоящия летен сезон, тя отново е принудена да дискутира „неистини, внушения, непроверени факти на един бивш вицепремиер“. По думите й се разпространяват снимки от къща, собственост на нейния съпруг. Тя е била закупена през 2006 г.

„Нека да оставим органите да си свършат работата. Всички сме отговорни пред обществото и трябва да работим с факти и документи, не с внушения и твърдения“, обясни още тя и добави че според нея не е нередно или престъпление да се ходи на гости на роднини.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments