Андрей Гюров: Показахме, че можем да носим отговорността на управлението

0
19
Андрей Гюров
Андрей Гюров. Снимка: Фейсбук

Показахме, че можем да носим отговорността на управлението, заяви Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ /ПП/ за „БНР“ като уточни, че по време на сложната обстановка през декември 2021 година не са избягали, поели са отговорност и са съставили сложно правителство. Той смята, че са показали, че могат да контролират кризите, в които им се е наложило да управляват.

От ПП няма да бъдат диалогични по отношение на нарушаването на принципите на правовата държава, на геополитическата ориентация и на цивилизационния избор, направен от българите. Според него през изминалите 10 години България силно е предала независимостта си в полза на интересите на Русия, а заявката на ГЕРБ, че са с евро-атлантическа ориентация, е заблуда.

„България предаде енергийната си независимост и със средствата на българските граждани ГЕРБ изгради една тръба, която позволи на Путин да започне своята война в Украйна.“, заяви от Гюров и добави, че с европейските лидери говорят на един език – нещо, което страната ни не е имала в последните няколко управления.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments