Андрей Гюров: Лена Бориславова активно участва в „Продължаваме промяната“

0
79
Андрей Гюров
Андрей Гюров. Снимка: Фейсбук

„Лена Бориславова не беше депутат, но все още е активно в партията. Тя е един от основните хора в „Продължаваме промяната“ /ПП/, член е на изпълнителния съвет. Както знаете, в една партия освен законодателна, има и изпълнителна дейност и дейности по изграждане на партията. Тя е активна част от партията.“

Това каза Андрей Гюров от ПП. Според него не може да става въпрос за отлюспване от партията заради напускането на Иван Манев и Иван Христанов.

„Това са съвсем нормални неща. Вратите са отворени за различното мнение. При нас, за разлика от БСП, чуждото и различното мнение е ценност. БСП вече не е предвидим партньор и това е повече от очевидно“, коментира представителят на ПП пред „bTV“.

По думите на Гюров няма губещи и печелещи политически сили, а губи цялото общество. Той коментира и новия списък със санкционирани от САЩ по закона „Магнитски“:

„В България трябва да активираме собствената си имунна система, защото явно прокуратурата е безсилна и бездейства. Ние имаме само един механизъм – на предсрочните парламентарни избори на 2 април можем да напишем нашия собствен „Магнитски” лист кои са лошите хора и как могат да бъдат изолирани от политическия процес.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments