Андрей Гюров: Депутатите от ИТН не искаха да изпълняват нареждания и заповеди

0
64
Андрей Гюров
Андрей Гюров. Снимка: Скрийншот от видео на "Darik"

„Депутатите от „Има такъв народ“ /ИТН/ не се чувстват удобно да изпълняват нареждания и заповеди. Виждам тяхното притеснение и неудобство, всеки ден комуникираме.“

Това каза председателят на „Продължаваме промяната“ /ПП/ Андрей Гюров. Според него Ива Митева се чувствала „доста неудобно от този развой на събитията“. По думите му има много интересна координация след няколко знакови събития. Той коментира пред „bTV“:

„Вотът на недоверие и махането на Никола Минчев е след спиране на схемите на Капитан Андреево, трафика на стоки, спиране на милиардите, източвани през АПИ към чували, пачки, кюлчета и спиране на действията относно борбата с антикорупцията в лицето на закона на КПКОНПИ.“

Гюров е категоричен, че Кирил Петков е изразил подкрепа към бюджета, към Никола Минчев и към всички свободни народни представители. Според него премиерът е искал България да стане една нова и просперираща държава.

По повод предстоящия вот на недоверие председателят на ПП разясни, че в Народното събрание има достатъчно депутати, които са поели ангажимент не към своите партийни лидери, а към народа.

„Те ще застанат от правилната страна“, подчерта той.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments