Ананиев: Петков и Василев имат мандат да започнат разгори за широко обединение

0
25
Настимир Ананиев
Настимир Ананиев. Снимка: Facebook

„Обществото е разделено на групи от активни граждани, които се борят отделно, всеки за своята кауза. От „Продължаваме промяната“ /ПП/ ще бъдем платформа на тези непримирими българи.“

Това обяви депутатът Настимир Ананиев във Facebook. По думите му съпредседателите на партията му Кирил Петков и Асен Василев имат мандат да започнат разгори за широко обединение, което трябва да си „отвоюва България от прегръдката на мръсната държава от прехода“. Политикът споделя още:

„Чудя се защо ГЕРБ-ДПС-БСП не си направят коалицията сега, а ще чакат за след изборите. Защо ще хабят пари за избори? От една страна, Борисов призовава членовете на ГЕРБ да му дадат мандат да се гушне с Нинова, а уж той щеше „да ни пази от комунистите“ и нарича Нинова „г-жа Лъжа“. От друга страна, интересно какво мислят съпартийците на Нинова, виждайки заигравката й с с Борисов. Разбирам, че двама президенти дишат във врата на Нинова – Радев и Първанов, но има ли опасност БСП да не минат 4%?“

Ананиев коментира и казуса „Нексо“ – напомнял му на „онзи случай с „абсолютния престъпник” на Цветан Цветанов – накрая България беше осъдена!“.

Депутатът изтъква още, че с години ДПС е управлявало от сенките с ГЕРБ, а сега вече седяли официално на масата, готови да разпределят порциитеонези порции на Доган – като започнаха със Сметна палата“.

„Срещу председателя на Сметна палата имаше блицкриг – политически отстранен за 6 часа, а много важни проверки предстоят тази година. Тази как ГЕРБ стана първа сила ще бъде завършена от Сметна палата със сменен шеф! Битката е за България!“, категоричен е Ананиев.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments