Алпинисти и граждани искат да зарадват на Коледа децата в някоя от бургаските болници

0
94
Дядо Коледа
Дядо Коледа. Снимка: Pixabay

Алпинисти и граждани искат да подарят усмивки на децата, настанени в детското отделение на някоя от болниците в Бургас. Тяхната идея е това да се случи на най-светлия християнски празник – Коледа, който наближава.

Йончо Комитски и негови колеги огласиха своята уникална идея в социалната мрежа Facebook. Те търсят контакт с болница в Бургас, която да даде разрешение на Коледа да се спуснат и да зарадват децата с подаръци. По този начин малчуганите ще повярват в чудеса, а те имат нужда точно от това.

Самият Дядо Коледа ще виси пред прозореца на детското отделение. Подаръците ще бъдат поемани от някой, който ще ги подарява на децата. Инициаторите казват, че могат да осигурят и Снежанка, която да влезе в тази роля.

Инициаторите на идеята са отворени за предложения как тя да бъде усъвършенствана. Тяхната цел е единствено да зарадват децата, които по една или друга причина са попаднали в болница на този светъл християнски празник.

Алпинистите търсят контакт с някое от бургаските лечебни заведения, като подчертават, че всичко ще бъде абсолютно безплатно. Единственото, което им трябва, е разрешение.

„Нека осъществим тази идея и докараме усмивки на децата, за да повярват, че има чудеса“, призовават те.

Всеки, който има желание да помогне, може да се свърже с инициаторите чрез екипа на Искра.бг.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments