82-годишен дядо пробвал да залее полицаи с бензин, а след това стрелял с газов пистолет по тях

0
800
Местопроизшествие
Снимка: ОДМВР-Пловдив

82-годишен мъж от Хисаря е бил арестуван, след като е стрелял с газов пистолет по униформени полицаи. Това се е случило, след като от Община Хисаря са поискали съдействие от районното полицейско управление във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост възрастен жител от населеното място.

Пенсионерът е познайник на полицията и на жителите на населеното място с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и служители на реда.

След получаване на сигнала към мястото е бил изпратен полицейски патрул. Там униформените са били посрещнати с агресия, като мъжът е пробвал да ги залее с бензин.

На мястото на инцидента се отзовали и допълнителни сили, при идването на които възрастният човек произвел срещу тях и два изстрела с газов пистолет. Полицаите успели да го обезоръжат и мъжът бил отведен с белезници в ареста.

При възникналия конфликт няма пострадали граждани и служители на реда. По случая е започнато бързо производство за хулиганство съпроводено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу служители на реда.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments