71-годишна жена е нападната от група мъже в Казанлък

0
255
71-годишна жена е нападната от група мъже в Казанлък
Снимка: Скрийншот "NOVA"

Бивша учителка е била нападната посред бял ден от група мъже в Казанлък. 71-годишната жена има тежко заболяване и е много притеснена след случилото се. Първоначално върху нея се е нахвърлил един нападател, който е дишал бронз в торбичка. Пенсионерката споделя пред „NOVA“:

Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия момент си помислих, че говори по телефона. След това чух думите „кръвта на Исуса, кръвта на Исуса“.“

Жената разясни, че е продължила да върви, а той се обърнал и връхлетял върху нея. Мъжът я е блъснал на земята и започнал да я души като я заплашвал, че ще я убие. Възрастната жена е започнала да вика за помощ, но никой не й се е притекъл. Тя посочи, че той я натиснал с цялото си тяло и не е спирал да я държи за гърлото. Потърпевшата е припаднала и нищо не си спомня след това. Тя допълва:

„Когато дойдох на себе си, се опитах да стана. Тръгнах отново по улицата и тогава други четири момчета с бронз в ръцете си вървяха по същата посока и те ме нападнаха. В момента ми е трудно да дишам, да говоря и да се движа.

Полицията е задържала няколко човека във връзка с този случая. По време на разследването е било установено, че освен младежите е имало и друг човек. Той е основният нападател на жената. Това е 36-годишен криминално проявен мъж, който е задържан.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments