Поредният епизод на циганската престъпност

0
165
Илюстративна снимка на цигани. Източник: Фейсбук страница на Ангел Джамбазки
Илюстративна снимка на цигани. Източник: Фейсбук страница на Ангел Джамбазки

Коментар на Ангел Джамбазки по повод поредното циганско посегателство над българин. Коментарът е направен в личната Фейсбук страница на г-н Джамбазки.

„Отново отваряме социалните мрежи и отново сме свидетели на поредното безчинстване, на поредното циганско нападение. Днес случаят е друг. Днес си говорим за 60-годишен мъж, нападнат в местността „Лиляшка могила“ край гр. Враца. Двама цигани на 20 и 30 години влизат в дома му, очевидно пияни, търсейки жената и детето на единия от тях. Човекът прави опит да се защити, но циганите агресират и му нанасят жесток побой с юмруци и лопата. След този брутален побой циганите оставят човека в безпомощно състояние и след известно време той успява да се съвземе, за да извика 112.

Отвратително. Гнусно. Нагло. Вчера във Фейсбук страницата си споменах за поредния епизод на циганската престъпност, при която циганин нападна медик в Нова Загора. Днес виждаме поредния епизод от наглата сага във филма „Циганският въпрос“.

Тези дни някой от видните „защитници на правата“ каза, че ние сме си избирали какво да виждаме, а именно – само циганските нападения. Не, уважаеми, дори и да не ги търсим, те са постоянно около нас – в автобуса, по центъра, на село, вкъщи.

Време е за по-строго прилагане на законите. Време е концепцията, която Красимир Каракачанов предложи да започне да се прилага.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments