Зов за помощ! Пострадал военен спешно се нуждае от пари за лечение

0
965
Мирослав Павлов
Мирослав Павлов. Снимка: СКСО

Старшина Мирослав Павлов е военнослужещ от Специалните сили на Българската армия. Преди три месеца той е пострадал сериозно при изпълнение на служебните си задължения. Нужни са му 150 хил. евро за лечение и възстановяване, за да има шанс за един достоен живот.

Седмица след инцидента никой не е давал гаранции, че той ще се събуди от комата, в която е изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма. Днес Мирослав вече е в съзнание и бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.

Старшина Павлов има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот. Към настоящия момент в Съвместното командване на специалните операции /СКСО/ е инициирана кампания за ежемесечно събиране на средства на доброволен принцип за подпомагане на лечението му.

За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере огромната сума, която е непосилна за неговите близки. Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел. Близките му призовават:

„Обръщаме се към Вас с молба да помогнете да съберем нужните средства за лечението на Мирослав и да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!“

Можете да го направите по следните начини:

Дарителската сметка:
„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД
IBAN: BG69UNCR70001525005765
BIC: UNCRBGSF
Валута: ЛЕВА
Титуляр: Мирослав Павлов Павлов
PayPal account: help_miroslav@abv.bg

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments