Зов за помощ: Помогнете на Ели да живее!

0
172
Елка Огнянова
Снимка: Фейсбук, Дарете живот на Ели

Млада жена има нужда от финансова подкрепа, за да продължи битката си с рака – заради себе си, приятелите, семейството и най-вече за децата си.

Ели Гъркова е на 37 години. Тя е лъчезарна, усмихната и обичаща живота жена, а освен това е и майка на 5-годишни близнаци, пише „Нова телевизия“. През ноември 2017 г. на Ели й е поставена диагнозата „първичен мозъчен тумор“. Жената е оперирана, но туморът не е отстранен напълно и за по-малко от два месеца той порастнал двойно. Затова и Ели се обърнала към специалистите в „Анадолу медикъл център“ в Турция. Там след провеждане на нови изследвания се установило, че туморът е много рядък и агресивен, нетипичен за възрастен човек.

През февруари 2018 г. Ели е оперирана отново, а след това започва серия от 14 химиотерапии. По време на десетото вливане й казват, че старият тумор вече е „остатъчни клетки“.

Последният курс химиотерапия приключва преди броени дни. Контролният ядрено-магнитен резонанс обаче показва, че туморът има рецидив – 2,8 см на почти същото място. Лекарите са категорични, че е необходима нова операция и то възможно най-бързо. До 8 март семейството й трябва да внесе 19 700 евро в сметката на болницата.

Към 28 февруари в дарителската сметка на Ели има само около 4000 лева и семейството на младата майка трябва спешно да събере още 36 000, за да направи операцията възможна. По време на лечението Ели пише в страницата си във Facebook:

„Всички, които ме познават, знаят, че за мен няма невъзможни неща и съм роден победител. И тази битка ще я спечеля.“

Всеки, който иска да помогне на Ели и семейството й, може да го направи, като изпрати смс с текст DMS ELKA на кратък номер 17 777 или като дари средства по банков път или чрез ПейПал.

Елка Огнянова ГЪРКОВА-ЦВЕТКОВА
IBAN: BG81UNCR70001523188157
PayPal: https://paypal.me/EGurkova

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments