Зодия Стрелец – хората на живота

0
345
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Представителите на зодия Стрелец са едни изключително интересни личности. Понякога е предизвикателство да ги разберем, защото са дръзки и директни. Наред с това обаче са едни от най-големите мечтатели, които живеят на земята, предаде „Дама.бг“.

Обичат живота

Ентусиазирани са от стремежа да грабят с пълни шепи от всичко, което им се предлага. Знаят силните си страни и не обръщат голямо значение на слабите. Смели са и вярват, че са създадени, за да сбъдват мечтите си.

Откровени са

Не спестяват неудобни истини на околните. Някои ценят искреността им, а други не могат да я понесат.

Независими са

Не позволяват на никого да ги контролира. Правилата ги отегчават. Точно по тази причина се обграждат от хора, които ги оставят да се движат със собственото си темпо.

Имат силна интуиция

За тях околните са като прочетена книга. Успяват да разберат намеренията им, дори когато всички останали биха пропуснали детайлите. Доверяват се на преценката си и никога не бъркат.

Ако ги нападнеш – става лошо

Хората на тази зодия са уравновесени. Не разрешават обаче никой да ги прави на глупаци. По тази причина са способни да се защитават със зъби и нокти, ако се наложи.

Внимават, когато избират партньора си

Трудно се доверяват, не обичат да се прибързва. Когато обаче направят своя избор, го отстояват. Готови са на всичко за онези, които обичат.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments