Жените, откраднали торби с доставка за заведение в Бургас, са възстановили стойността им

0
842
Кражба
Кражба. Снимка: Скрийншот от видео

Две жени са възстановили стойността на откраднатите торби с плодове и зеленчуци, предназначени за заведение в центъра на Бургас. Това съобщи собственикът му за Искра.бг.

Припомняме, че на 15 юли до редакцията ни бяха изпратени кадри от видеокамера. На тях се виждаше как минути след 08:00 часа същия ден жена взима торбите и след това отива при група нейни познати. Разменят си кратки коментари, а след това всички се събират на отсрещния тротоар, разпределят съдържанието и си тръгват напълно спокойно.

След публикуването на статията заведението е било посетено от две жени, работещи в почистваща фирма. Те са се извинили за стореното и са обяснили, че са помислили торбите с плодовете и зеленчуците за изхвърлени. Жените са възстановили стойността им.

„Когато се случи някаква несправедливост – не трябва да се мълчи. Когато се направи нещо добро – то трябва да се казва“, категоричен е потърпевшият.

Той отговори и на критиките на читателите какво са правили торбите там: „Стоката се доставя по този начин, като се оставя пред вратата на входа на кухнята на заведението. Така работим от близо година и всички в района го знаят. За първи път се сблъскахме с подобен казус.“

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments