Жената Водолей – дайте ѝ свобода, за да бъде Ваша

0
892
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Жената от зодия Водолей – онази, която има нужда от свобода, за да бъде щастлива. Не, няма нужда да върши нередни неща. Просто иска да се отдаде на многобройните си занимания. И когато усеща, че получава доверие и подкрепа, то ще бъде вярна на онзи, който ѝ я дава.

Тя е спонтанна

Обича да излиза с приятели и няма нужда от уговорки, за да го направи. Ще реши, че иска да учи музикален инструмент, дори да знае, че никога няма да се качи на сцена. След месец може да насочи страстта си към това да бъде доброволец в организация.

Няма да Ви задължи да харесвате всичко, което прави. Но ще очаква да приемете решенията, които взима. Ако пък решите да се впуснете с нея – просто се пригответе за приключения.

Не се интересува от парите на мъжа

Да, не иска да се чуди как да преодолее следващия ден, но е интелигентна и може да разчита на себе си. За нея е от особена важност човекът до нея да е интелигентен и да има богата обща култура, защото самата тя може да разговаря на многобройни теми.

Никога няма да Ви изложи пред обществото

Жената Водолей обича свободата, но знае как да спазва нормите, когато се наложи. С нея можете спокойно да отидете на официално събитие. Ще очарова всички.

Няма да Ви следи под лупа

Заета е със себе си, когато не сте близо до нея. Няма да се вманиачава в това какво правите, с кой контактувате или разговаряте.

Бъдете наясно, че не е сляпо доверие. Просто умее да преценява хората. Излъжете ли я веднъж, то отношението ѝ към Вас никога няма да бъде същото.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от