Жена съобщи, че е изнудвана заради ПТП, което не се е случвало

0
57
Полиция
Снимката е илюстративна

Младежи обвинили жена-шофьор, че е одраскала колата им, а после я изнудвали за пари на ръка. Разказът на преподавателката в НСА Боряна Ангелова-Игова обиколи социалните мрежи във вторник. Тя разказва как едри мъже наобиколили автомобила й след паркиране като твърдели, че тя е одраскала тяхната скъпа кола.

Игова обаче заяви, че това няма как да е станало, защото като е паркирала е нямало други коли. Момчетата обаче й показали снимка, на която се вижда обратното и твърдели, че това често се случвало.

Когато жената предложила да повикат КАТ и да направят двустранен протокол, те отказали и й поискали 300 лева, пише „Нова телевизия“. Дори предложили на мъжа й да отидат до близък банкомат. Впоследствие се е стигнало до заплахи и викане на полиция.

„Бяхме на детски рожден ден в детски кът отсреща. Точно в 20:00 часа излязохме. Дойдохме до колата и ме наобиколиха няколко млади момчета с масивни тела. Те твърдят, че аз съм им разбила колата”, разказва Игова.

По думите на Игова, момчетата твърдели, че спирачката и не е издържала, колата е тръгнала надолу и се е ударила в тяхната, но това не е било така.

При пристигането си на място пътните полицаи констатирали, че ПТП няма, но тъй като колата на жената не била обезопасена и имало снимки, те й направили акт за 20 лева.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments