Жена е загинала при тежка катастрофа в Монтанско

0
899
Катастрофа
Катастрофа. Снимка: Искра.бг, Архив

Жена е загинала при тежка катастрофа в Монтанско.

Злополуката е станала около 11:00 часа днес на околовръстния път на областния град в посока Лом. Според информация на „BulNews“ са се ударили две коли, като в резултат на сблъсъка е починала жената.

Припомняме, че по-рано днес от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ съобщиха, че движението по път I-1 в района на околовръстен път на Монтана в посока Видин е ограничено. Въведен е обходен маршрут през уличната мрежа на Монтана. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

От АПИ призовават шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.​

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments