Жена е пострадала при тежка катастрофа на АМ „Тракия“

Автомобилите се пренасочват по обходен маршрут от 90-ти км през Пазарджик

0
1172
Линейка

Жена е пострадала сериозно при тежка катастрофа в района на 112-ти км на АМ „Тракия“, посока Бургас, съобщиха от СДВР. Автомобилите се пренасочват по обходен маршрут от 90-ти км през Пазарджик.

От полицията уточняват, че по време на спецоперация в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 09:00 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген“, пътуващ в посока Бургас. Вместо да се подчини на полицейското разпореждане, водачът подал газ и продължил по пътя си.

В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана, а по първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната. На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.

До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments