Защо бежанци са се сбили в Центъра за мигранти в столичния кв. „Овча купел“?

3
1663
Мигранти
Мигранти. Снимка: Facebook

Около 20:00 часа снощи е възникнал конфликт в Центъра за мигранти в столичния квартал „Овча купел“. Причината – жена.

Директорът на регистрационно-приемателния център Милена Методиева коментира за „NOVA“, че според последната информация става дума за битов инцидент. По думите й две момчета са се сбили, като конфликтът е възникнал първо в лагера, а впоследствие е продължил и извън него. След побоя е бил подаден сигнал в полицията. В момента, в който полицейските служители са реагирали и бежанците са се разпръснали.

В социалните мрежи се разпространи и видеоклип, на който се вижда как бежанците тичат по бул. „Монтевидео“ с различни предмети, което е стресирало минувачи.

Припомняме, че вчера бе разпространена и информация за бой между бежанци и български младежи на централния булевард „Витоша“. По последни данни двама от чужденците, които са от Великобритания с пакистански произход, са били транспортирани в „Пирогов“ с леки наранявания.

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] че малко след 20:00 часа снощи в Центъра за бежанци в „Овча купел“ възникна спор между две момчета, който прерасна в […]

М яс
М яс
2 месеци по-рано

Сбили се ок ама охраната кой проверява намеци психопрофил щото има нещо много гнило айде 1 проверка на служители

trackback

[…] случаи между настанени лица в центъра за мигранти в квартал „Овча купел“ в София. Целта е да се изясни текущата ситуация, предприетите […]