Заради нетърпимото положение с водата: Жители на село Медово организират събрание

2
1700
Село Медово
Село Медово

Жителите на поморийското село Медово организират събрание заради нетърпимото положение с водата, за което от Искра.бг разказахме. То ще се проведе от 19:00 часа на 4 август /четвъртък/ в Пенсионерския клуб /бившата детска градина/.

Организаторите са местни жители, които призовават съселяните си да присъстват на събитието, така че да се вземат решения във връзка с проблемите с водата. Те канят кметския наместник на село Медово Георги Желев, кметът на Община Поморие Иван Алексиев, както и началниците на ВиК-Поморие и ВиК-Бургас, тъй като казусът с водата е в тяхната компетенция.

Дневният ред на събранието включва представяне на жители от селото, запознаване с проблема, обсъждането на идеята за сформиране на инициативен комитет, предложения за законови действия оттук нататък и последна точка ще бъде „Разни“. Водещ на събранието ще бъде Стефан Петров от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/, която се е заела да помогне с каквото може и на която местните са гласували доверие.

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Г-ЖА: М. С. В
Г-ЖА: М. С. В
1 година по-рано

Чудесно решение, радвам се за организирането на тази среща с компетентните лица и най- вече разчитам на подкрепата от ОЗБГ. БЛАГОДАРНОСТИ отправям също така и на Искра БГ, че със Вас оспявам да съм в течение на обстоятелствата за положението там, тъй като в процеса на работата ми няма да присъствам лично на тази среща. Надявам се на лоялността на всеки, който идва за помощ, а не от идеята за интереси от какъвто и да е характер, защото нищо няма да застане срещу природата, когато говорим за природни богатства и ресурси, както е случаят със минералните извори. Моля Ви да… Прочети още »

Смешни сте
Смешни сте
11 месеци по-рано

Тъпа статия, повтаряте „проблема с водата“, „проблема с водата“, ми да бяхте писали какъв е проблема, някакви си драскачи