Заради ЛГБТИ общността: Подкрепа за Милена Славова пред Съдебната палата в София

0
592
Милена Славова
Милена Славова. Снимка: Милена Славова, Фейсбук

Приятели и фенове на Милена Славова се обединяват в нейна подкрепа, срещу опитите да бъде съдена. Апелите за подкрепа са отправени в социалните мрежи, след както самата рок певица обяви за делото срещу нея, прилагаме без редакторска намеса:

„Приятели, на 13 септември от 09:00 часа във ВАС ще се разглежда заведеното дело срещу мен от ЛГБТИ общността за дискриминация! Заведоха го преди 2 години, затова че открито и публично изказах мнението си, че се обявявам против провеждането на Гей паради в София и затваряне на улиците в града. За това, че охраната на парада се плаща от нашите данъци, без никой да ни пита. Изказах мнението си на страницата ми във Фейсбук и заваляха страшни обиди и хейтърство от „гей общността“.

Странното е, че тази гей общност не са онези гейове, с които се познаваме и поддържаме приятелски отношения с години. Това са някакви нови агресивни организации, които нарочно демонстрират сила и мощ и нарочно провокират и разединяват обществото. Имах заплахи за побой, дори за убийство по най-садистичен начин. Започнаха да пишат гнусни измислици и глупости за дъщеря ми /тогава беше на 13г/ и т.н.

Блокираха ми Фейсбука за дълго време, записаха аудио и видео с долнопробен текст върху песента ми ХАХА и я качиха в Youtube. Пародията на песента обиколи нета. В телевизията ме поканиха на дебат в предаване на живо, където обясних пред всички зрители, че не съм против гейовете, дори имам няколко такива приятели/лки, но те не са от тези, които са по парадите. Те са нормални, интелигентни хора с професии и никога не са били арогантни и агресивни! Винаги сме се разбирали, работили и комуникирали нормално! Кой каквото прави си го прави вкъщи, като затвори вратата на спалнята си! Но нещо се обърка с тези неща и започнаха да се израждат в друга насока.

Вече не може да изказваш публично и открито мнението си, ако не ги подкрепяш и не приемеш джендър идеологията, веднага ставаш мразен враг No:1!!! Нападат те, като хиени, групово, защото така се чувстват силни.

След намеса на адвокат Мария Янева спечелихме първото дело. Второто го спечелиха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Не знам какво ще стане, като гледам накъде върви държавата! Господ да ни е на помощ и да пази най-вече децата ни!!!

P.S. Забравих да напиша защо ги нарекох „извратеняци“, защото някой беше качил снимки от гей парад на някакъв, който си беше забил българското знаме в задника. Чашата преля… Като стана национален скандал за това, снимката изчезна безследно от Фейсбук.“

Призивът за подкрепа на рок певицата гласи:

„Който е от София или е в столицата на 13.09.2023г. предиобед, да подкрепим Милена Славова в ключово дело за защита на семейството и християнските ценности!

Милена Славова от 08:30 часа ще бъде съдена за дискриминация срещу ЛГБТ. Това не е атака само срещу нея, целта на това дело е да уплаши всички ни и най-вече други известни личности да не се обявяват против тази идеология. Събираме се на Съдебната палата от 08:30 и заедно с мотористите стигаме до ВАС, където Милена е на дело от 09:00 часа.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments