Заместник-директорът на ОДМВР-Пазарджик е починал след заразяване с COVID-19

0
601
Комисар Светослав Телбизов
Снимка: ОДМВР-Пазарджик

43-годишният заместник-директор на ОДМВР-Пазарджик Светослав Телбизов, който е бил с COVID-19, е починал преди 3 дни в столичната болница „Пирогов“, съобщиха от РЗИ за „24 часа“.

От областната дирекция на полицията обявиха единствено, че комисарят е починал след кратко боледуване като не разкриват подробности. Телбизов е имал придружаващи съболявания – артериална хипертония, подагра и застойна сърдечна недостатъчност.

Комисар Телбизов временно изпълняваше длъжността заместник-директор на ОДМВР-Пазарджик от август 2019 г. и междувременно беше и началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“.

Кой е комисар Светослав Телбизов?

Комисар Светослав Телбизов е роден на 22.08.1976 година. Постъпил е в МВР през 2005 година като оперативен работник в Регионалното звено “Борба с организираната престъпност“-Пазарджик.

В периода 2013-2015 година е служител на ТД “Национална сигурност“-Пазарджик. От 2015 до 2016 година работи в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция на МВР в Пазарджик , а от 2016 г. до момента е негов началник.

На 28.08.2019г. със Заповед на министъра на вътрешните работи е временно преназначен на длъжността заместник директор на ОДМВР-Пазарджик.

Комисар Телбизов е завършил Софийския университет „ Св. Климент Охридски“.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments