Задържан е мъж, ударил полицай и нанесъл щети по полицейска кола в Пазарджик

0
76
Полицейски патрулен автомобил, полиция
Полицейски патрулен автомобил, полиция. Снимка: Искра.бг, Архив

Мъж е оказал яростна съпротива при задържане, ударил е полицейски служител и е нанесъл щети по полицейски автомобил в Пазарджик, съобщиха от полицията.

Случаят е от снощи, когато малко преди 23:00 часа в Районното управление в Пазарджик се е получил сигнал за междусъседски скандал. Към адреса незабавно е бил насочен дежурен полицейски автопатрул. Униформените са пристигнали в жилищния блок и са започнали да изясняват ситуацията, когато към тях се е приближил единият от скандалджиите.

34-годишният пазарджиклия под въздействие на поетия алкохол е започнал да отправя към служители на реда обиди, закани, псувни и е направил опит да се скара отново със съседа си. Докато полицаите са го отстранявали от междуетажната площадка той е нанесъл удар с ръка в лицето на единия от служителите.

Автопатрулът е реагирал незабавно и хладнокръвно, в резултат на което нападателят е бил задържан. Докато го отвеждали с белезници почерпеният мъж е ударил с крак по бронята на патрулния автомобил, а след като бил поставен на задната седалка е започнал да рита по прозореца и вратата, като я е повредил.

В крайна сметка се е озовал в ареста на РУ-Пазарджик, където е задържан за срок от 24 часа. Спрямо него са образувани бързи производства

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments