Задържаха осъждан мъж, нападал и ограбвал хора на улицата в Бургас

0
162
Дамска чанта, кражба, крадец
Илюстративна снимка

36-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия е задържан от полицията за поредица от нападения и кражби, извършени само в рамките на няколко дни.

Около 19:20 часа на 15 януари в парк „Изгрев“ той издърпал дамската чанта на 33-годишна украинска гражданка с временна закрила. В чантата имало 70 лева и външна зарядна батерия и слушалки  на стойност около 300 лв. На следващия ден той ограбил 79-годишен бургазлия, от когото отнел сумата от 420 лева. 

Около 05:50 часа на 19 януари той нападнал в гръб 58-годишна бургазлийка, преминаваща през парк „Изгрев“ в посока училище „Антон Страшимиров“. Изблъскал я с ръце и жената паднала на земята, като нападателя опитал да вземе дамската чанта, но не успял, но взел найлонова торба с храна и служебни документи.

Бургазлията направил пълни самопризнания за извършените деяния. Осъществени са множество процесуално-следствени действия. С прокурорско постановление е приведен в Бургаския следствен арест. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments