За броени дни: 4 кражби на кутии за дарения за болни деца

0
677
Полиция
Снимка: Николета Стойчева, Искра.бг

За броени дни 4 кутии за дарения са били задигнати от хранителни магазини във Варна. Последната кражба е била извършена през нощта на сряда срещу четвъртък. Крадецът разбивал вратата на обекта с чук, влизал и взимал кутията, предназначена за малката Сияна.

Управителят на магазина Николай Петков обясни, че първите 3 кражби станали през работно време, докато в обект е имало продавачи и клиенти. По думите му при 4 път в кутията е имало между 300 и 400 лева.

Още след първото престъпление служителите в магазина започнали да връзват кутиите със свински опашки, но това не спряло крадците.

Петков добави, че през последните години постоянно се опитват да помагат на деца със заболявания. В този случай Сияна е родена в 23 гестационна седмица и се е наложило изрязване на част от тънкото и дебелото черво. В момента на детето се правят изследвания в Торонто и тепърва ще стане ясно каква сума ще е необходима за лечението й.

Управителят на магазина твърди, че крадците са двама – единият е бил арестуван и бил добре познат на полицията, докато вторият все още се издирва.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от