За 18-та поредна година се провежда инициативата „Осинови Врачанско семейство“

0
219
Осинови Врачанско семейство
Снимка: Областна администрация-Враца

Благотворителната инициатива „Осинови Врачанско семейство“ се провежда за 18-та поредна година. В рамките на кампанията деца и общественици избират малчугани от семейства в нужда и ги зарадват с подаръци за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Тази година в инициативата са включени повече от 100 деца и публични личности. Малчуганите, на които те ще дарят подаръци, ще бъдат избрани на случаен принцип.

В инициативата ще се включат и областният управител Малина Николова и нейният заместник Мирослав Комитски. Тя се провежда под патронажа на председателя на Управителния съвет на „Дом на науката и техника“-Враца Евелина Васкова.

Малина Николова символично „осинови” 2-годишно момиченце. С подаръци за предстоящите празници, заместник областният управител Мирослав Комитски и главният секретар в Областна администрация – Враца Мариана Каменова ще зарадват две 3-годишни момченца.

С благодарност към организаторите на инициативата Малина Николова изрази надежда благородният жест наистина да зарадва врачанските деца за предстоящите празници и кампанията да продължи в следващите години.

“Всеки може да дари усмивка и подарък на децата, защото Врачани са съпричастни, чувствителни и обичат най-малките жители на нашия град“, каза в приветствието си областният управител.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments