Време е за ранни записвания за почивки през лятото: Отстъпките достигат до 40%

0
1929
Плаж
Плаж. Снимка: Искра.бг

Огромни отстъпки при ранни записвания за почивки през лятото по родното ни Черноморие. Това установи проверка на Искра.бг

Намалението в цените в момента наистина е сериозно и достига дори до 40%. Тази тарифа важи за известен комплекс по Южното ни Черноморие, който се намира край Бургас. 40% е отстъпката, но при ограничен брой нощувки. Освен това при тази оферта няма да имате право на анулация.

Ако искате да запазите това удобство, то вашата отстъпка отново ще бъде сериозна – 30% от редовните цени. В нея са включени какво нощувките, така и закуски, безплатно ползване на шезлонги, анимация и други удобства.  

Други хотели и комплекси предлагат различни отстъпки според датите на самата почивка. Те варират от 25% през декември, до 15 на сто през януари и 10% до 31 март. Отстъпките варират и според хотела и неговата категория, но най-важен е периодът на престоя ви. 

В интернет пространството можете да откриете различни сайтове за записване за летни почивки. Те имат оферти, които достигат дори до 50 на сто намаление от редовните цени

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments