Вредите от вредителите

0
277
Лого на ''Антифа България''. Снимка: Фейсбук
Лого на ''Антифа България''. Снимка: Фейсбук

Кои са „Антифа България“?

От страницата на организацията във Фейсбук става ясно, че се борят срещу антифашизма, дискриминацията и за равни права:

Ние сме мрежа от активисти и самоорганизирани колективи, включващи хора с антифашистки възгледи, които взимат решения и действат на хоризонтален и антиавторитарен принцип. Нямаме лидери и не вярваме в превъзходството на едни индивиди над други. Разчитаме на своята инициативност и на взаимопомощта, които ни обединяват на местно и интернационално ниво. НЕ си сътрудничим с политически партии и държавни институции, нито приемаме субсидии от такива.
Отстояваме концепцията за свобода, равенство, право на избор, ненасилие, разбирателство и уважение между хората. Заставаме срещу всяка форма на тоталитаризъм и дискриминация.

Но зад тези, на пръв поглед, общоприети думи какво се крие? Безкористни намерения и помощ за България, внасяне на изкуствено напрежение, индиректно смачкване на българското, разцепление на обществото или нещо друго? Те българи ли са или антибългари?

От интернет сайта и страницата им в социалната мрежа се виждат дейностите, които извършват: протест срещу Луковмарш, протест срещу фашизма, защита на мигрантите, подкрепа за правата на жените, позиция срещу доктора от Пловдив, който застреля циганина крадец, други сходни дейности и изявени позиции срещу фашизъм, дискриминация, нарушаване на човешки права и т.н.

Защо не се застъпват за българите, които са жертва на цигански престъпления, за българите, които пострадаха от действията на мигрантите, за възрастните хора по селата, защо не се борят против убийствената за българския народ корупция на политическо ниво, защо не се борят срещу затъващата образователна система, защо не подкрепят с шествия националните герои на България?

Къде бяхте „защитници“, когато цигани заплашваха, че ще режат глави на българи, когато цигани убиваха българи, когато цигани източваха здравната каса, правейки се на болни, когато цигани биеха и замерваха с камъни полицаи и лекари?! Къде бяхте, когато разни престъпници продаваха наркотици на децата, когато полицаи биеха протестиращи българи, когато българи ставаха жертва на измамници, ЧСИ-та, съд и прокуратура?

Анонимността на т.нар. организация се „оправдава“ с това, че те са много хора и всички са равни. Нямат изявени лидери и нямат финансиране от държавата, но не споменават дали имат финансиране от организации или определени лица. Не се споменава и по какъв начин решават какво мероприятие да организират и каква позиция да заемат. Няма информация колко човека са, регистрирани ли са официално, имат ли адрес на управление, както и други подробности, свързани с тях.

Анонимността поражда основателни съмнения. Шайка псевдозащитници се бори срещу дискриминацията, но цената плащат българите. Дискриминират, за да защитят дискриминиращите, а институциите си траят услужливо.

Лувомарш ще има и занапред. Ще има и български структури, които се борят срещу вредните антибългарски организации, ще има и такива, които се противопоставят на циганската престъпност, многополовите същества и обезличаващата им идеология. Докато има организации като тази антибългарската, дотогава виновни ще са българите, българите ще бъдат дискриминирани, българите ще бъдат тези с малкото права, българите ще трябва да се чувстват виновни, че живеят в България

Това са вредите от вредителите!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments