Внимавайте с тази играчка, опасна е!

0
70
Опасна дрънкалка
Снимка: Facebook

За опасна играчка, предлагана в голяма детска верига у нас, алармира майка в социалната мрежа Facebook. Жената разказва, че наскоро е купила дрънкалката и я дала на детето си да играе с нея. Малко след това играчката била разглобена, а от едната й част стърчали метални пръчици.

„Ако случайно някоя от вас се спре на нея – не я купувайте! За щастие не оставям малката без наблюдение и добре, че я погледнах, защото щеше да си обезобрази лицето.“, добавя още майката.

За по-малко от денонощие кадрите с опасната дрънкалка обиколиха социалната мрежа. Те бяха коментирани от стотици родители. Оказва се, че именно тя е любима играчка на много деца. Други обаче не са забелязали подобен проблем.

„Ужас! Повече от година това беше любимата дрънкалка на сина ми. Не съм и предполагала какво всъщност представлява. Няма ли някакъв контрол над производството на детски играчки?“

„Никой не е подозирал за съжаление, може да е само партида, но не се знае, трябва проверка“.

„То общо взето с всичко трябва да внимаваме, но тази се предполага, че е за по-малки деца“.

Предстои да стане ясно дали контролните органи ще вземат отношение по проблема, а ние от Искра.бг ще проверим дали наистина такава играчка се предлага в посочената търговска верига.

Очакваме вашите снимки и сигнали на iskra@iskra.bg

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от