Внимание: Три дни затруднено движение в участък от магистрала „Тракия“ в посока София

0
408
Ремонт
Ремонт. Снимка: Агенция "Пътна инфраструктура"

От 9:00 ч. утре – 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите да се движат с повишено внимание между 55-ти и 54-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поради частични ремонтни дейности на настилката в активната лента. Трафикът ще се осъществява само в изпреварващата лента. Движението ще се регулира с пътни знаци и временна сигнализация, предупредиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/. 

Те апелираха шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

На вниманието на шофьорите: Затруднено движение по магистрала „Тракия“ утре

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments