Внимание, шофьори: Ремонт на пътя на АМ „Хемус“ в посока Варна

1
979
АМ "Хемус". Снимка: wikimedia commons
АМ "Хемус". Снимка: wikimedia commons

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание между 28-ия и 29-ия км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна. Причината за това е планираният ремонт на пътната настилка, който започва утре от 07:00 до 20:00 часа.

Движението ще бъде ограничено в изпреварващата лента и ще се извършва в активната. Максималната скорост на движение ще бъде ограничена до 50 км/ч. Трафикът ще се регулира с помощта на пътни знаци.

Агенция „Пътна инфраструктура” призовава шофьорите да спазват следните препоръки:

Внимателно шофиране – Шофирайте със съобразена скорост и внимавайте за промени в пътната обстановка.
Спазване на правилата за движение – Следвайте правилата и не предприемайте рискови изпреварвания, които могат да застрашат безопасността на всички пътуващи.
Избягване на аварийните ленти – Не използвайте аварийните ленти за по-бързо придвижване при натоварен трафик. Това може да възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Агенцията апелира към всички шофьори да бъдат отговорни и да сътрудничат за осигуряване на безопасността по време на ремонтните дейности. Спазването на тези препоръки ще допринесе за безопасното и безпрепятствено движение по автомагистралата.

Българска традиция в Брюксел: Историята на Шани Нешев и неговата баничарница

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments