ВМРО: Избори по сценарий, докога?

0
50
ВМРО
ВМРО. Снимка: Архив

„Нужна е алтернатива. Държавата не е маса за покер! Докога изборите ще са по сценарий?“

Така определи трагикомичната ситуация около преговорите за кабинет с мандата на БСП съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов. Той отправи остри забележки към всички участници на политическата сцена с пост в социалните мрежи, като ги обвини в хазартност на гърба на обществото. Прилагаме пълния текст на Искрен Веселинов:

„Преговорите за кабинет с третия мандат приключиха. Те и бяха обречени, предвид характеропатиите на участниците, както вече няколко пъти писах.

От самото си начало приличаха на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници. Залогът беше общественото нежелание за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че трябва да разтурят. Въпросът беше, кой ще намери повод да изкрещи „измамници“ и да посегне към кобура. Направи го Слави и логично ще извлече някакъв дивидент от позата си на оскърбена невинност.

За народа остава омерзение и измамени надежди.

И избори, чиито резултат няма значение, защото раждането на следващото управление се бабува в едно посолство на Козяк и следва да събере днешните антагонисти.
На който не му се харесва това, му сочат за алтернатива рубладжиите и путинизма.

Вярвам в българския народ, че ще изненада авторите на грозния сценарий и ще намери трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments