Владислав Панев: Няма друг начин за просперитета на страната, освен всички да са равни пред закона!

0
51
Владислав Панев
Владислав Панев. Снимка: Facebook

Политикът Владислав Панев публикува пост в социалната мрежа Facebook, в който коментира днешното решение на съда за събаряне на зимните сараи на Румен Гайтански – Вълка. Публикуваме го без редакторска намеса:

„С решение от днес, Върховният административен съд постанови без право на обжалване, че Зимните Сараи на Румен Гайтански – Вълка ще бъдат съборени. С това беше отменено лобисткото решение на предишната инстанция, която беше намерила „пропуски“ в заповедта на Столична община.

Припомням, че строежът се намира на територията на Държавно ловно стопанство Искър, съвсем близо до язовира. И се извършва по договор с фирмата на Вълка „Био майнинг“, която освен това получи 150 милиона от Българска банка за развитие по времето на Стоян Мавродиев за продажбата на малка пътна фирма в Кърджалийско.

Изграждането на Сараите спря, след като преди 3 години осветих схемата като ги снимах отгоре с дрон. По този начин, капка по капка, връщаме справедливостта и законността в България. Процесът не е лесен, не е и бърз. Но се случва ако имаме здрави нерви и търпение.

Няма друг начин за просперитета на страната, освен всички да са равни пред закона. И личният ни пример е особено важен. Затова и има смисъл от на пръв поглед обречени битки срещу Вълка, Ковачки и други „по-равни“. Както се вижда, упоритостта се възнаграждава.

Благодаря на тези, с които продължаваме да водим тази конкретна борба, включително на Александър Дунчев.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments