Владислав Панев: „Брикел“ продължава да трови хората изцяло с помощта на държавата!

1
277
Владислав Панев
Владислав Панев. Снимка: Facebook

„Брикел“ продължава да трови хората изцяло с помощта на държавата. Това написа в свой коментар в социалната мрежа Facebook Владислав Панев. Той приведе и конкретни доказателства за това:

„Ако се чудите защо Брикел продължава да трови гражданите на Гълъбово, това се случва изцяло с помощта на държавата. Преди дни КЕВР определи преференциалните цени на електроенергията за дружествата, които произвеждат и ток, и пара. Ето какви са те за основните:

– Топлофикация София – 278.69 лева за мегаватчас (премия 100.99 лева)
– ЕВН Пловдив – 241.35 лева (премия 63.65 лева)
– Веолия Варна – 254.29 лева (премия 76.59 лева)

И забележете Брикел – 541.15 лева (премия 363.45 лева). Между 3.5 и 6 пъти по-голяма премия за „високоефективното“ производство в Гълъбово.

Като сложим и отчитането на много по-малко емисии (понеже ги отчитат „наши“ хора), става ясно защо може и цялата ни топлоенергетика да рухне, но Брикел на Ковачки да продължава да си пуши.

И още нещо интересно. При всички други големи топлофикации имаме намаление на цената спрямо предишния период. Само при Брикел има увеличение. Както Бийтълс пеят „с малко помощ от приятелите ни“. Цялата държава плаща, за да ни тровят. Това е жалката истина.“

Хиляди безработни с шанс за нова работа: Какво предлага държавата?

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments