Веси Маринова: В модния свят има място за мен, килограмите не ми пречат!

0
1858
Моделът. Снимка: Facebook, Vesi Marinova
Моделът. Снимка: Facebook, Vesi Marinova

Веси Маринова е тръгнала по пътя на най-търсените модели в България. Различното при нея се крие в това, че тялото ѝ далеч не отговаря на общоприетите мерки, които сме свикнали да виждаме по кориците на списанията, предаде „NOVA“.

Младата жена обаче не смята, че килограмите ѝ пречат, за да постигне мечтата си. Вярва, че не отговаря на стереотипите, а по този начин дори ще я забелязват по-лесно.

Момичето твърди, че се харесва. Обяснява, че в живота има всякакви хора – високи, ниски, слаби, пълни, с различен етнос и цвят на кожата. Не вижда причина защо да няма подобно разнообразие и на подиумите.

Маринова коментира, че не е достатъчно да имаш визия, за да пробиеш в света на модата. Нужни са хъс и енергия. А тя вече доказва, че може да бъде достойна конкурентка.

Наскоро взела участие в модно дефиле. Снима и за няколко марки. Вярва, че всяка личност трябва да се харесва и да не се променя заради стереотипите.

Веси твърди, че някога може да отслабне. Това обаче ще стане, ако изпита нужда да го направи, а не заради очакванията на обществото. Не спазва хранителен режим, позволява си всичко, но по малко и не твърде често.

Опитвала да работи с програми за промяна на снимки, но изображенията не изглеждали естествено. По тази причина се отказала. Било ненужно да залъгваш хората, защото ще те видят на живо и ще разберат истината така или иначе.

От дете била с наднормено тегло. Също така се срамувала много. После обаче започнала да се опитва да разбере какво стои зад нападките на другите малчугани. Не се страхува, че влизайки в този свят, може отново да стане обект на присмех. Вече е превъзмогнала неудобството.

Вики и Габи са сред най-добрите модели на България. Те твърдят, че Веси има всички качества, за да успее. Много модни браншове вече давали шанс на подобни дами. Не са сигурни обаче, че пазарът в страната е напълно готов да я приеме и заявяват, че ще трябва да се бори.

Родителите ѝ не вярвали в нея. Успяла обаче да ги убеди, че ще пробие точно в това поприще. Днес виждат, че постига първите си успехи и започват да променят нагласите си. Щастливо обвързана е, а повечето ѝ цели вече се сбъдват.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments