Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова празнуваха под прожекторите на Бургаската опера

0
136

Стотици се срещнаха с легендарния певец Веселин Маринов и неуморимата Николина Чакърдъкова.

Снимка: Искра.бг
Снимка: Искра.бг

Веселин Маринов поздрави бургазлии с думите: „Честит празник, мили хора. Винаги когато и където и да пея на този свят много се вълнувам, то ми личи, но днес се вълнувам още повече, защото съм поканен да участвам в този спектакъл.“

С аплодисменти и овации продължи изпълнението на певеца, който покани публиката да присъства на неговия самостоятелен концерт на 6 август.

Певицата Николина Чакърдъкова откри своето участие с песента „Кой уши Байряка“. Продължи изпълнението си с още възрожденски песни, които съживиха публиката.

„Честит празник, мили мои сънародници. Честит 3 март! Аз винаги на този празник анализирам, на този празник изпитвам почит, признателност, смирение. Винаги казваме „Честит празник!“ и се чувстваме горди- да! Но на този празник аз свеждам глава за всички наши герои, които не са измислени и наистина са дали най-скъпото нещо- животът!“, приветства певицата.

Водещ беше актьорът Ники Сотиров, а режисурата – дело на Боян Даскалов.

Концертът завърши с право хоро, водено от кмета на Бургас и поднасяне на букети от организаторите Община Бургас и Областна администрация Бургас.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments