Веселин Димитров е трябвало да се яви в полицията два дни след взрива във Варна

0
103
Взривен блок
Снимка: Скрийншот от репортаж на бТВ

Бившият полицай Веселин Димитров е трябвало да се яви в полицията два дни след взрива във Варна. Той е трябвало да бъде разпитан по подадена жалба от жената, с която е живеел на семейни начала около 20 години. Тя е била за нанесен побой на 14 декември 2019 година.

Първоначално жената не се е обърнала към отговорните институции, но на 22 декември под давление на нейния син е подала жалба в прокуратурата. Това съобщиха от обвинението в морската столица, предаде „24 часа“. На същата дата – 22 декември, тя си е извадила и медицинско свидетелство. То е потвърждавало нейните думи. Заключението на лекаря е било, че е имало нанесени леки телесни повреди, което е довело до временно разстройство на здравето, но не е имало опасност за живота й.

Жената е била настанена в защитено жилище, а съдът е постановил Веселин Димитров да се изнесе от апартамента в квартал „Владиславово“, който са обитавали заедно. Оказва се, че той не е негов, а на пострадалата.

Полицай се е свързал с Веселин Димитров, който му е казал, че не е в България и двамата си насрочили среща за 15 януари – два след взрива на 13 януари. Всъщност Димитров не е бил през цялото време в чужбина, защото е видян от свои съседи. Той така и не се е изнесъл от жилището, въпреки че е казал на служителя на реда, че няма проблем да го направи.

Както Искра.бг ви съобщи по-рано стана ясно, че Димитров е една от жертвите на взрива в жилищна кооперация в квартал „Владиславово“. Той е занесъл в апартамента 30 литра бензин и 11 литра газ. Как точно се е случил взривът все още се изяснява.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от