Весела Лечева мотивира плевенски ученици да спортуват

0
69
Весела Лечева
Весела Лечева. Снимка: Български стрелкови съюз

Председателят на Български стрелкови съюз и член на Комисията по „Обществени въпроси и корпоративни комуникации“ към МОК Весела Лечева проведе среща с ученици в Плевен, съобщиха от Съюза. Събитието бе част от инициативата в СУ „Иван Вазов” под мотото „Младежкият глас на Плевен” и има за цел да популяризира спорта, музиката и изкуството като средство срещу агресията и зависимостите.

Лечева изнесе мотивационна реч пред младите хора за ползите от спорта за здравето и личностното развитие.

„Спортът дава много шансове. Той калява, възпитава, образова, дисциплинира. Спортът ни дава възможност да преживеем най-силно емоциите на победата, но и най-силно болката от загубата. Няма друга сфера в живота, когато загубиш, да станеш на сутринта и да се чувстваш още по-мотивиран да продължиш напред. Да знаеш, че това е твоят втори шанс да продължиш и да победиш. В своя път ще имате низ от трудности и предизвикателства… Никога не се отказвайте! Стремете се, целете се високо, следвайте мечтите си, трудете се неуморно и се усъвършенствайте!”, обърна се Весела Лечева към младежите. И им напомни:

„Спортът е най-силното оръжие срещу всички зависимости и пороци, които ни заобикалят.”

В училищната зала „Европа” плевенските младежи се срещнаха и с Йелена Филипович-Стоянов, изпълняваща длъжността посланик на Черна гора в България. Директорът на СУ „Иван Вазов” Димитър Митев подари на гостите рисунки на учениците. След края на мотивиращата среща последваха много снимки и автографи.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments