Вече две седмици издирват 36-годишния Мариян Пантелеев от Плевенско

0
48
Мариян Пантелеев
Снимка: МВР

36-годишният Мариян Пантелеев от Буковлък, Плевенско, е в неизвестност от две седмици. Той е обявен за общонационално издирване от полицията. От 26 септември насам неговите близки и приятели го търсят из околностите на града, но без резултат.

Пред „NOVA“ сестрата на изчезналия Мариян Таня Асенова разказа, че на 26 септември в 6 часа е казал на баща си, че излиза.

„Дори да е искал да се махне от нас, едва ли щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има депресия. Зимата пак се влоши и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение. Последно от полицията ни казаха, че най-вероятно се е качил на автобус за София. Никога досега обаче не е бягал така. Принципно Мариян обича да стои вкъщи и има силна връзка със семейството ни.,”, разказа жената.

Николай Петков е инициирал издирване на момчето из околностите на Плевен.

„Постоянно ми излизаха публикации за изчезналото момче. Затова реших да се заема с инициативата, за да намерим Мариян. Надявам се хората да ми помогнат и да търсим заедно момчето. Трябва да обходим целия Плевен, за да изключим възможността, че е в града.”, обясни той.

От МВР умоляват гражданите, които имат информация за изчезналия Мариян, да се обадят на телефон 112 или да съобщят в най-близкото поделение на полицията, като тяхната анонимност е гарантирана.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от