„Възраждане“ представи листата си за общински съветници в Бургас

0
92
"Възраждане"-Бургас
„Възраждане“-Бургас. Снимка: Скрийншот от видео

Днес ПП „Възраждане“ представи листата си с общински съветници в Бургас. Депутатът Цончо Ганев информира, че от „Възраждане“ ще се явят самостоятелно на предстоящите местни избори и няма да участва в коалиции. По думите му в листата за общински съветници няма гражданска квота, а всички са членове на партията, които са се доказали в професията си. Ганчев посочи на пресконференцията:

„Ще имаме пълна листа за предстоящите избори. Водач на листата ще е нашият кандидат за кмет Тодор Ангелов. Втори в листата е Александър Койчев, организационен секретар на „Възраждане“-Бургас. Трети е Виктория Върбанова, зам.-председател на „Възраждане“-Бургас. Четвърти е журналистът Мариян Иванов. Пети е икономистът Виолета Диянова. Шести е Мария Вълкова, седми е Драгомир Дончев, осми е Атанас Аврамов с висше военно образование, девети е архитект Ирина Попкармезова, десети е Димитър Златев.“

„Ускорен темп на инвестициите в малките населени места, понеже те изостават много от развитието на Централната градска част“, посочи приоритети си кандидатът за общински съветник Александър Койчев. Другият кандидат-общински съветник – журналистът Мариян Иванов, каза от своя страна:

„Ще се боря за един по-зелен и по-чист Бургас, тъй като и това лято видяхме какво е положението със сметопочистването и сметоизвозването. За един по-безопасен Бургас и по-удобен, равномерно развитие на кварталите.“

Можете да гледате цялата пресконференция във видеото:

Приоритетите на партията за предстоящия местен вот е подобряването на икономическото развитие и повече инвестиции в по-малките населени места на Бургас.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments