„Възраждане“ организира национален протест срещу „Зеления сертификат“ и принудителната ваксинация

0
91
Протест на
Национален протест на 12 януари срещу COVID мерки. Снимка: ПП "Възраждане", Facebook

ПП „Възраждане“ организира национален протест срещу „Зеления сертификат“ и принудителната ваксинация. Това съобщиха от партията в социалната мрежа Facebook, където написаха:

„Всеки, който е против тези незаконни, дискриминационни, античовешки, ограничителни мерки, всеки, на когото му писна да го правят на „опитни зайчета“ вече 2 години, е добре дошъл! Време е за Възраждане! Който иска да дойде с нас, нека се свърже с най-близката структура на „Възраждане“ в населеното място, където живее.“

Протестът е предвиден да започне от 12:00 часа на 12 януари, а мястото – площад „Народно събрание“ в София.

По-рано през деня лидерът на партията Костадин Костадинов припомни в социалната мрежа, че преди седмица премиерът Кирил Петков „се закахъри, че страната ни можела да се превърне в COVID гето, заради ниския процент ваксинирани хора“. Според него обаче статистиката в момента показвала друго – „при нас случаите намаляват всеки ден, докато в Западна Европа, където повече от 80% са ваксинирани, грипът отново избухва. Това, разбира се, е нормално за грипа по това време на годината.“

Поради тази причина днес от „Възраждане“ щели да поискат от правителството да затвори границите на България за гражданите на COVID гетата Франция, Нидерландия, Великобритания и други подобни свръхваксинирани концлагери, пише още Костадинов. По думите му изключение щяло да има за българските граждани, които желаят да се евакуират от тези заразни гета и да се приберат на сигурно място в Родината.

„Ясно ми е, че Петков това няма да го направи, но все пак сме длъжни да го предложим, за да знае нашият народ какво би сторил един български управляващ, ако зависеше само от своите избиратели и следваше само българските интереси, а не зависеше от чужди посолства и не изпълняваше чужди заповеди.“, коментира още Костадинов.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments