Възрастна жена почина след ухапване от куче в Монтанско

0
1062
Куче
Агресивно куче. Снимка: Pixabay, Архив

Участък Вълчедръм изяснява случай на починала възрастна жена след ухапване от куче. На 08.06.24 г. около 09,40 ч. в РУ Лом постъпил сигнал от 54-годишен жител на гр. Вълчедръм, който съобщил, че открил 85-годишната си майка в дома й в гр. Вълчедръм с рана на крака.

Възрастната жена споделила, че била ухапана от куче на улицата в града. Синът извикал незабавно служители от Центъра за спешна помощ в гр. Вълчедръм. Въпреки оказаната медицинска помощ жената починала.

След подадения сигнал в РУ Лом местопроизшествието било посетено от дежурна оперативна група, която извършила оглед. Тялото било транспортирано за извършване на аутопсия в МБАЛ Монтана. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия полицейските служители установили кучето, ухапало жената.

По случая са взети натривки от ветеринарен лекар и се извършват действия за установяване собствеността на животното. Община Вълчедръм е уведомена за предприемане на мерки за обезопасяване и въдворяване на животното до приключване на процесуално-следствените действия. Работата по образуваното досъдебно производство продължава Участък Вълчедръм при РУ Лом.

Държавен фонд „Земеделие“: Нова географска карта ще подпомага работата на земеделците

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments