Важно за шофьорите! Ще има ограничение по АМ „Хемус“

0
105
Тунел "Топли дол"
Тунел "Топли дол". Снимка: АПИ

Между 00:00 часа до 04:00 часа на 19 юни ще се ограничи движението на всички превозни средства в тунел „Топли дол“ на АМ „Хемус“. Промяната във временната организация на движение е за безопасното извършване на дейности, свързани с ремонта на съоръжението в тръбата за Варна. Пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут: от пътна връзка „Витинска река“ при 30-и км по път I-1 и път II-17 до пътен възел „Ботевград“ при 47-и км.

От 07:00 ч. до 21:00 ч., движението в посока София на АМ „Хемус“, от 35-ти до 33-ти км ще се осъществява само в изпреварващата лента поради частични ремонти на настилката в активната лента. В същия часови интервал между 64-ти и 65-ти км на магистралата, в посока Варна трафикът ще е в изпреварващата лента поради ремонти на асфалтовата настилка в активната.

Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ апелира шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от уебстраницата на АПИ, както и по всяко време от денонощието на номер – 0700 130 20.

Гражданско възмущение в Бургас: Целият град е под обсада, а никой не се решава на протест!

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments