Важна информация за пътуващите по АМ „Тракия“

1
1038
АМ "Тракия"
АМ "Тракия". Снимка: АПИ, Архив

От днес до 30 май движението на АМ „Тракия“ в участъка от 157-ми до 162-ри км ще се осъществява двупосочно в платното за София. Промяната в организацията на движение в отсечката на територията на област Стара Загора е за изпълнението на гаранционни ремонтни дейности на надлеза над жп линията Пловдив – Бургас. За улеснение на трафика в предстоящите почивни дни около 24 май в платното, в което не се извършват ремонтни дейности, ще бъде организирано реверсивно движение, за да се улесни пътуването на шофьорите.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движението. Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от уебстраницата на АПИ, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В Ямбол: Продължава полагане на пътна маркировка и пролетното обновяване

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Важна информация за пътуващите по АМ „Тракия“ […]